top of page

Info
all you need to know.

1

2

3

Before.

Voorafgaand aan een shoot neem ik altijd telefonisch contact op om jullie wensen & ideeën en de mogelijkheden te bespreken. locatie. dag. tijd. styling. allemaal onderwerpen om te bespreken. Daarnaast ontvangen jullie een brochure met nog wat extra informatie en tips ter voorbereiding.
 

Shootday.
Tijdens de shoot staat alles in het teken om op een relaxte manier mooie beelden te maken. plezier. lol. lachen. soms ook huilen. liefde. Graag zie ik jouw persoonlijkheid en jullie liefde voor elkaar. Uiteraard help ik bij het bewegen en geef ik tips, waarbij ik mijn ervaringen aan de andere kant van de les graag bij gebruik.
After.
Na de shoot ga ik aan de slag met het maken van een selectie en een eerste nabewerking. Vervolgens krijgen jullie een galerij met alle foto's waaruit jullie kunnen kiezen. De gekozen foto's worden volledig nabewerkt en dan is het tijd om te genieten. Genieten van mooie herinneringen. Nu, maar vooral later!
 
DSC04280.JPG

Lifestyle stories
familie. love. pregnancy. newborn.

Een ongedwongen fotosessie op een mooie locatie in de natuur of misschien wel bij jullie thuis. Tijdens deze shoots hoeven jullie niet actief te poseren. Natuurlijk geef ik wel tips om jullie zo mooi mogelijk vast te kunnen leggen.

Deze shoot is geschikt voor het vastleggen van een gezin. familie. vriendschap. liefdeskoppel. zwangerschap. newborn. De shoot duurt ongeveer een uur. Voor een newborn nemen we meer tijd en passen we ons volledig aan het ritme van de baby aan.

Pricing: € 295,-

Incl. 15 digitale bestanden

Anker: Info - Lifestyle
Anker: Info - Beyoutiful
Afdruk.jpg

Be-you-tiful stories
fashion. portrait. art.

Een fotosessie volledig gericht op een mooi portret of zelfs een volledige fashionshoot op een mooie locatie of in een studio. Vanuit mijn ervaringen als model geef ik veel tips om samen tot het mooiste resultaat te komen.

Deze shoot is geschikt als jij mooie artistieke foto's van jezelf, partner, kinderen of collectie wilt. Als decoratie aan de muur. profielfoto op social media, campagne of gewoon voor jezelf. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de artistieke kant opzoeken en samen kunst creëren.

Pricing: € 295,-

Incl. 5 digitale bestanden & 1 afdruk gesigneerd in lijst

ZW SNP03382.jpg

Wedding stories
your love story.

Jullie gaan trouwen, jullie mooiste dag beleven. Gefeliciteerd! Zowel tijdens minimalistische en intieme als uitbundige en grootste bruiloften vind ik het een eer om jullie verhaal vast te mogen leggen.

Willen jullie meer informatie of willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem dan contact op per e-mail op info@sannenijhof.com of via het contactformulier op deze website. Graag stuur ik jullie een brochure met uitgebreide informatie en nog liever hoor ik jullie wensen en idee.

Pricing: vanaf € 1295,-

*Voor shoots buiten een straal van 30 km vanaf Den Ham (ov.) wordt een kilometervergoeding van € 0,35 per kilometer gerekend. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Anker: Info - Wedding

Personal creations
album. fotobox. wallart

Wil jij jullie verhaal vastleggen in een professioneel fine art album? Jullie verhaal van begin tot eind, gepresenteerd in een gepersonaliseerd album, helemaal voor jullie ontworpen. Je kan het album zelf samenstellen en kiezen uit verschillende kleuren. materialen. tekst. formaat.

Album.

Wil jij de mooiste, door jou gekozen, beelden van een shoot bewaren in een mooie box? De foto's regelmatig even vasthouden? of wil jij de foto's die jij in huis presenteert makkelijk kunnen wisselen? Dan past een gepersonaliseerde fotobox helemaal bij jou. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en materialen.

Fotobox.

Wil jij een speciaal voor jullie ontworpen wanddecoratie aan de muur? Een persoonlijk kunstwerk in huis om te delen met familie en vrienden. In een mooie lijst of zelfs professioneel gegoten in liquid glossy epoxy, waardoor er nog meer diepte in het beeld komt en het nog meer gaat leven.

Wallart.

bottom of page